1. صفحه اصلی
  2. مقالات آموزشی
  3. هر آنچه باید در مورد خار پاشنه بدانیم

هر آنچه باید در مورد خار پاشنه بدانیم

5/5 - (1 امتیاز)

خار پاشنه چیست؟

خار پاشنه یک رسوب کلسیمی است که باعث برآمدگی استخوانی در قسمت زیرین استخوان پاشنه می شود. در عکس برداری با اشعه ایکس، خار پاشنه می تواند تا نیم اینچ به جلو کشیده شود. بدون شواهد قابل مشاهده اشعه ایکس، این بیماری گاهی به عنوان “سندرم خار پاشنه” شناخته می شود.

اگرچه خار پاشنه اغلب بدون درد است، اما می تواند باعث درد پاشنه شود. آنها اغلب با فاسیای کف پا همراه هستند، التهاب دردناک نوار فیبری بافت همبند (فاشیای کف پا) که در امتداد پایین پا قرار دارد و استخوان پاشنه را به توپ پا متصل می کند.

درمان خار پاشنه پا و شرایط مرتبط شامل ورزش، ارتزهای سفارشی، داروهای ضد التهابی و تزریق کورتیزون است. اگر درمان های محافظه کارانه با شکست مواجه شوند، ممکن است جراحی لازم باشد.

علل خار پاشنه

خار پاشنه زمانی اتفاق می‌افتد که رسوبات کلسیم در قسمت زیرین استخوان پاشنه ایجاد می‌شود، فرآیندی که معمولاً در طی چند ماه اتفاق می‌افتد. خار پاشنه اغلب به دلیل کشیدگی عضلات و رباط های پا، کشیدگی فاسیای کف پا و پارگی مکرر غشایی که استخوان پاشنه را می پوشاند ایجاد می شود. خار پاشنه مخصوصاً در بین ورزشکارانی که فعالیت‌هایشان شامل دویدن و پریدن زیاد است رایج است.

عوامل خطر برای خار پاشنه عبارتند از:

ناهنجاری های راه رفتن، که فشار زیادی بر استخوان پاشنه، رباط ها و اعصاب نزدیک پاشنه پا وارد می کند.
دویدن یا دویدن مخصوصا روی سطوح سخت
کفش‌های نامناسب یا بد پوشیده شده، به‌ویژه آن‌هایی که پشتیبانی از قوس مناسب ندارند
اضافه وزن و چاقی
سایر عوامل خطر مرتبط با فاشیای کف پا عبارتند از:

افزایش سن، که انعطاف پذیری فاسیای کف پا را کاهش می دهد و پد چربی محافظ پاشنه پا را نازک می کند.
دیابت
گذراندن بیشتر روز روی پاهای خود
فعالیت بدنی کوتاه مدت مکرر
داشتن کف پای صاف یا قوس بلند

 

کفی خارپاشنه سیلیکونی

 

علائم خار پاشنه

خار پاشنه اغلب هیچ علامتی ایجاد نمی کند. اما خار پاشنه می تواند با درد متناوب یا مزمن – به ویژه در هنگام راه رفتن، دویدن یا دویدن – همراه باشد، اگر التهاب در نقطه تشکیل خار ایجاد شود. به طور کلی، علت درد خود خار پاشنه نیست، بلکه آسیب بافت نرم مرتبط با آن است.

بسیاری از مردم درد خار پاشنه و فاشیای کف پا را به صورت چسبیدن چاقو یا سنجاق به پایین پای خود هنگام صبح هنگام ایستادن توصیف می کنند – دردی که بعداً به درد مبهم تبدیل می شود. آنها اغلب شکایت دارند که درد شدید پس از ایستادن پس از نشستن طولانی مدت دوباره عود می کند.

 

درمان های غیر جراحی برای خار پاشنه

درد پاشنه همراه با خار پاشنه و فاشیای کف پا ممکن است به خوبی به استراحت پاسخ ندهد. اگر بعد از یک خواب شبانه راه می روید، درد ممکن است بدتر شود زیرا فاسیای کف پا به طور ناگهانی دراز می شود و پاشنه پا کشیده و کشیده می شود. درد اغلب با بیشتر راه رفتن کاهش می یابد. اما ممکن است پس از استراحت طولانی مدت یا پیاده روی طولانی احساس عود درد کنید.

اگر درد پاشنه پا دارید که بیش از یک ماه ادامه دارد، با یک ارائه دهنده مراقبت های طبي معتمد مشورت کنید. آنها ممکن است درمان های محافظه کارانه ای مانند:

تمرینات کششی
توصیه های کفش
چسب زدن یا بستن تسمه برای استراحت عضلات و تاندون های تحت فشار
درج کفش یا وسایل ارتز
فیزیوتراپی
آتل های شب
درد پاشنه پا ممکن است به درمان با داروهای بدون نسخه مانند استامینوفن (تیلنول)، ایبوپروفن (ادویل) یا ناپروکسن (Aleve) پاسخ دهد. در بسیاری از موارد، یک دستگاه ارتوتیک کاربردی می‌تواند علل درد پاشنه و قوس پا مانند عدم تعادل بیومکانیکی را اصلاح کند. در برخی موارد، تزریق کورتیکواستروئید ممکن است برای تسکین التهاب در ناحیه انجام شود.

 

محافظ پاشنه (پاشنه پوش ژله ای)

 

جراحی خار پاشنه

بیش از 90 درصد افراد با درمان های غیر جراحی بهبود می یابند. اگر درمان محافظه کارانه پس از یک دوره 9 تا 12 ماهه نتوانست علائم خار پاشنه را درمان کند، ممکن است برای تسکین درد و بازگرداندن تحرک جراحی لازم باشد. تکنیک های جراحی عبارتند از:

رها شدن فاسیای کف پا
برداشتن یک خار
تست ها یا معاینات قبل از جراحی برای شناسایی کاندیدهای بهینه مورد نیاز است و رعایت توصیه های پس از جراحی در مورد استراحت، یخ، فشرده سازی، بالا بردن پا و زمان قرار دادن وزن روی پای عمل شده بسیار مهم است. در برخی موارد ممکن است لازم باشد بیماران پس از جراحی از بانداژ، آتل، گچ، کفش جراحی، عصا یا عصا استفاده کنند. از عوارض احتمالی جراحی پاشنه می توان به درد عصبی، درد مکرر پاشنه پا، بی حسی دائمی ناحیه، عفونت و جای زخم اشاره کرد. علاوه بر این، با آزاد شدن فاسیای کف پا، خطر بی ثباتی، گرفتگی پا، شکستگی استرس و تاندونیت وجود دارد.

پیشگیری از خار پاشنه پا

می‌توانید با پوشیدن کفش‌های مناسب با کفی ضربه‌گیر، ساق‌های سفت و پاشنه‌ پوش‌های حمایت‌کننده از خار پاشنه جلوگیری کنید. انتخاب کفش مناسب برای هر فعالیت بدنی؛ گرم کردن بدن و انجام حرکات کششی قبل از هر فعالیت؛ و خود را در طول فعالیت ها سرعت دهید.

از پوشیدن کفش هایی با ساییدگی بیش از حد در پاشنه و کف پا خودداری کنید. اگر اضافه وزن دارید، کاهش وزن نیز ممکن است به جلوگیری از خار پاشنه کمک کند.

خارهای استخوانی چیست؟

خارهای استخوانی (که به آنها استئوفیت نیز گفته می شود) برجستگی های صاف و سخت استخوان اضافی هستند که در انتهای استخوان ها تشکیل می شوند. آنها اغلب در مفاصل ظاهر می شوند – مکان هایی که دو استخوان به هم می رسند.

خارهای استخوانی می توانند در بسیاری از قسمت های بدن شما ایجاد شوند، از جمله:

دست ها
شانه ها
گردن
ستون فقرات
باسن
زانو
پا (پاشنه)
بیشتر خارهای استخوانی مشکلی ایجاد نمی کنند. اما اگر به استخوان های دیگر ساییده شود یا به اعصاب فشار بیاورد، ممکن است درد و سفتی را تجربه کنید.

 

پد پاشنه سیلیکونی

 

علل خار استخوان

شایع ترین علت خار استخوان، آسیب مفصلی ناشی از آرتروز یا بیماری دژنراتیو مفصل است. بالشتک بین مفاصل و استخوان های ستون فقرات می تواند با افزایش سن از بین برود. آرتریت روماتوئید، لوپوس و نقرس نیز می توانند به مفاصل شما آسیب برسانند.

خارهای استخوانی نیز اغلب پس از آسیب به مفصل یا تاندون ایجاد می شوند. وقتی بدن شما فکر می کند استخوان شما آسیب دیده است، سعی می کند با اضافه کردن استخوان به ناحیه آسیب دیده، آن را اصلاح کند.

علل دیگر خار استخوان عبارتند از:

استفاده بیش از حد – برای مثال، اگر در مدت زمان طولانی زیاد می دوید یا می رقصید
ژن ها
رژیم غذایی
چاقی
مشکلات استخوانی که با آن متولد شده اید
باریک شدن ستون فقرات (تنگی ستون فقرات)

علائم خار استخوان

ممکن است متوجه نشوید که خار استخوانی دارید تا زمانی که با اشعه ایکس به دنبال بیماری دیگری باشید. آنها فقط زمانی ایجاد مشکل می کنند که بر روی اعصاب، تاندون ها یا دیگر ساختارهای بدن شما فشار بیاورند. سپس، ممکن است یکی از موارد زیر را احساس کنید:

درد در مفصل آسیب دیده
درد یا سفتی زمانی که می خواهید مفصل آسیب دیده را خم کنید یا حرکت دهید
اگر خار استخوانی بر اعصاب ستون فقرات فشار بیاورد، ضعف، بی‌حسی یا سوزن سوزن شدن در بازوها یا پاها
اسپاسم عضلانی، گرفتگی یا ضعف
برجستگی های زیر پوست که عمدتاً در دست ها و انگشتان دیده می شود
اگر خار استخوانی روی اعصاب خاصی در ستون فقرات شما فشار بیاورد، در کنترل مثانه یا روده ها مشکل دارید (علائمی که به ندرت دیده می شود)

علائم شما ممکن است هنگام ورزش یا حرکت دادن مفصل آسیب دیده بدتر شود.

خار استخوان می تواند شکسته شود و در پوشش مفصل گیر کند. به این «بدن شل» می گویند. می تواند مفصل را قفل کرده و حرکت آن را سخت کند.

تشخیص خار استخوان

اغلب، خارهای استخوان ابتدا توسط پزشک معمولی شما ارزیابی می شود که احتمالاً شما را به یک متخصص ارجاع می دهد. احتمالاً باید به یک روماتولوژیست یا دکتر ارتوپد مراجعه کنید. روماتولوژیست ها در مشکلات مفصلی تخصص دارند. پزشکان ارتوپد بر روی سیستم اسکلتی عضلانی تمرکز می کنند. پزشک شما مفصل را برای بررسی وجود برآمدگی حس می کند. همچنین ممکن است برای کمک به دیدن بهتر خار استخوان، عکس اشعه ایکس را درخواست کنند.

سایر آزمایش‌هایی که پزشک می‌تواند برای تشخیص خار استخوان استفاده کند عبارتند از:

سی تی اسکن. این یک اشعه ایکس قدرتمند است که تصاویر دقیقی از داخل بدن شما می سازد.
ام آر آی. این از آهنرباهای قدرتمند و امواج رادیویی برای ایجاد تصاویری از اندام ها و ساختارهای داخل بدن شما استفاده می کند.
تست های هدایت الکتریکی این تست‌ها سرعت ارسال سیگنال‌های الکتریکی توسط اعصاب را اندازه‌گیری می‌کنند. آنها می توانند آسیبی که خارهای استخوانی به اعصاب کانال نخاعی شما وارد کرده اند را نشان دهند.

 

پد خارپاشنه سیلیکونی

 

درمان خار استخوان و مراقبت در منزل

برای تسکین درد و کاهش تورم، می‌توانید یکی از این مسکن‌های بدون نسخه را امتحان کنید:

استامینوفن (تیلنول)
ایبوپروفن (ادویل، موترین)
ناپروکسن سدیم (Aleve)

اینها می توانند عوارض جانبی ایجاد کنند، به خصوص اگر آنها را در دوزهای زیاد یا برای مدت طولانی مصرف کنید. اگر بیش از یک ماه آنها را مصرف کرده اید، از پزشک خود بپرسید که آیا می توانید درمان دیگری را امتحان کنید.

سایر روش های درمانی برای خار استخوان عبارتند از:

تزریق استروئید برای کاهش تورم و کاهش درد در مفاصل
فیزیوتراپی برای بهبود قدرت مفاصل و افزایش حرکت
اگر این درمان ها موثر نبود یا خار استخوان بر حرکت شما تأثیر می گذارد، ممکن است برای برداشتن استخوان اضافی به جراحی نیاز داشته باشید.

پیشگیری از خار استخوان

اگر خار استخوان در نتیجه ساییدگی و پارگی طبیعی آرتریت باشد، معمولاً نمی توان از آن پیشگیری کرد. اما برای جلوگیری از خارهای استخوانی ناشی از موارد دیگر می توانید این اقدامات را انجام دهید:

کفش هایی با پنجه پهن، ساپورت قوس خوب و بالشتک کافی برای پوشاندن هر مرحله بپوشید. کفش های خود را توسط یک متخصص نصب کنید تا هنگام راه رفتن به پاهای شما ساییده نشود. جوراب های ضخیم بپوشید تا کفش هایتان ساییده نشود.
برای محافظت از استخوان‌های خود از یک رژیم غذایی کامل با کلسیم و ویتامین D فراوان استفاده کنید.
به طور منظم ورزش های تحمل وزن مانند پیاده روی یا بالا رفتن از پله را انجام دهید تا استخوان های خود را قوی نگه دارید.
سعی کنید وزن اضافی را کاهش دهید.
اگر علائمی از مشکلات مفصلی مانند درد، تورم یا سفتی داشتید به پزشک مراجعه کنید. اگر آرتریت را زود تشخیص دهید و درمان کنید، ممکن است بتوانید از آسیبی که منجر به خار استخوانی می شود جلوگیری کنید.

قوس های افتاده چیست؟

نوشته بث رویبال
بررسی پزشکی توسط Carol DerSarkissian، MD در 07 مارس 2020
اگر از داخل به پای بزرگسالان نگاه کنید، معمولاً متوجه یک انحنای رو به بالا در وسط خواهید شد. به این قوس می گویند. تاندون ها – نوارهای محکمی که در پاشنه و استخوان پا می چسبند – قوس را تشکیل می دهند. چندین تاندون در پا و ساق پای شما با هم کار می کنند تا قوس های پای شما را تشکیل دهند.

وقتی همه تاندون‌ها به اندازه کافی کشیده می‌شوند، پای شما یک قوس متوسط ​​و معمولی را تشکیل می‌دهد. زمانی که تاندون ها به درستی به هم نزدیک نمی شوند، قوس کمی وجود دارد یا اصلا وجود ندارد. به این حالت کف پای صاف یا قوس افتادگی گفته می شود.

خودتان را برای صافی کف پا آزمایش کنید

می توانید به راحتی خودتان را آزمایش کنید تا ببینید آیا ممکن است قوس کف پا افتاده اید یا صافی کف پا. این سه مرحله را دنبال کنید:

١:پاهایت را خیس کن
٢:روی یک سطح صاف بایستید که رد پای شما در آن نمایان شود، مانند روی یک پیاده رو بتنی.
٣:دور شوید و به چاپ ها نگاه کنید. اگر آثار کامل کف پای خود را روی سطح مشاهده کردید، احتمالاً کف پایتان صاف است.
بسیاری از کودکان خردسال دارای کف پای صاف هستند، وضعیتی که به آن کف پای صاف انعطاف پذیر گفته می شود. وقتی کودک می ایستد، پاها صاف به نظر می رسند. اما وقتی کودک تا انگشتان پا بلند می شود، قوس خفیفی ظاهر می شود. در بیشتر موارد، با بزرگتر شدن کودکان، قوس ها رشد می کنند.

 

علل صافی کف پا و افتادگی قوس کف پا

صافی کف پا در بزرگسالان می تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود. در اینجا رایج ترین آنها هستند:

ناهنجاری که از بدو تولد وجود دارد
تاندون های کشیده یا پارگی
آسیب یا التهاب تاندون تیبیال خلفی (PTT)، که از ساق پا، در امتداد مچ پا، به وسط قوس متصل می شود.
استخوان های شکسته یا دررفته
برخی از بیماری ها مانند آرتریت روماتوئید
مشکلات عصبی
سایر عواملی که می تواند خطر شما را افزایش دهد عبارتند از:

چاقی
دیابت
سالخورده
بارداری

 

کفی ژله ای خار پاشنه ضخیم لانگزین

 

علائم صافی کف پا و قوس افتادگی

بسیاری از افراد کف پای صاف دارند – و متوجه هیچ مشکلی نمی شوند و نیازی به درمان ندارند. اما دیگران ممکن است علائم زیر را تجربه کنند:

پاها به راحتی خسته می شوند
پاهای دردناک یا دردناک، به ویژه در نواحی قوس و پاشنه پا
قسمت داخلی پاهای شما متورم می شود
حرکت پا، مانند ایستادن روی انگشتان پا، دشوار است
درد پشت و پا
اگر متوجه هر یک از این علائم شدید، وقت آن است که به پزشک مراجعه کنید.

تشخیص صافی کف پا و قوس افتادگی

پزشک پاهای شما را معاینه می کند تا دو چیز را تشخیص دهد:

چه کف پای صاف داشته باشید
علت(های) یک امتحان ممکن است شامل این مراحل باشد:

بررسی سابقه سلامتی شما برای شواهد بیماری یا آسیب هایی که می تواند به صافی کف پا یا قوس های افتاده مرتبط باشد.
به دنبال الگوهای پوشیدنی غیرمعمول به کف کفش خود نگاه کنید
مشاهده پاها و پاها هنگام ایستادن و انجام حرکات ساده، مانند بالا بردن انگشتان پا
آزمایش قدرت ماهیچه ها و تاندون ها، از جمله تاندون های دیگر در پا و ساق پا، مانند تاندون آشیل یا تاندون تیبیال خلفی
گرفتن عکس اشعه ایکس یا ام آر آی از پاهای شما

درمان صافی کف پا و قوس افتادگی

درمان صافی کف پا و قوس افتادگی به شدت و علت مشکل بستگی دارد. اگر صافی کف پا باعث درد یا مشکلات دیگر نشود، احتمالاً نیازی به درمان نیست. در موارد دیگر، پزشک ممکن است یک یا چند مورد از این درمان ها را پیشنهاد کند:

استراحت و یخ برای تسکین درد و کاهش تورم
تمرینات کششی
داروهای تسکین دهنده درد، مانند داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی
فیزیوتراپی
دستگاه های ارتز، اصلاح کفش، بریس یا قالب
داروهای تزریقی برای کاهش التهاب مانند کورتیکواستروئیدها
اگر درد یا آسیب پا شدید باشد، پزشک ممکن است جراحی را توصیه کند. رویه ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

ادغام استخوان های پا یا مچ پا با هم (آرترودزیس)
برداشتن استخوان ها یا توده های استخوانی – که به آن خار نیز می گویند (بریدن)
برش یا تغییر شکل استخوان (استئوتومی)
تمیز کردن پوشش های محافظ تاندون ها (سینووکتومی)
افزودن تاندون از سایر قسمت‌های بدن به تاندون‌های پا برای کمک به تعادل کشش تاندون‌ها و تشکیل قوس (انتقال تاندون)
پیوند استخوان به پای خود برای افزایش طبیعی تر قوس (طول شدن ستون جانبی)

 

ژل خار پاشنه لانگزین

 

درمان های خانگی برای صافی کف پا و قوس افتادگی

درمان های خانگی برای پیشگیری یا مدیریت درد ناشی از افتادگی قوس یا کف پای صاف وجود دارد. در اینجا چند زمینه وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

از کفش یا کفش مناسب با فعالیت شما استفاده کنید.
در صورت بروز درد، درمان خانگی استراحت، یخ، و داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی بدون نسخه یا NSAIDs مانند ایبوپروفن را در خانه امتحان کنید. اگر داروی دیگری مصرف می‌کنید یا مشکل پزشکی دارید، ابتدا با پزشک خود صحبت کنید.
از پزشک یا فیزیوتراپیست خود بخواهید حرکات کششی را به شما نشان دهد که می تواند شما را برای فعالیت های فشرده پا آماده کند.
عوامل خطری مانند دیابت، فشار خون بالا و چاقی را که می‌توانند قوس‌های افتاده یا کف پای صاف را بدتر کنند، محدود یا درمان کنید.
از فعالیت هایی که استرس بیش از حد به پاهای شما وارد می کند، مانند دویدن در جاده ها اجتناب کنید.
از ورزش های پرتحرک مانند بسکتبال، هاکی، فوتبال و تنیس خودداری کنید.
بدانید چه زمانی باید کمک بگیرید. وقتی درد شدید است یا در فعالیت‌ها اختلال ایجاد می‌کند، وقت آن است که برای معاینه و درمان کامل به پزشک مراجعه کنید.

آیا به ارتز کفش نیاز دارم؟
نوشته جودی هلمر
بررسی پزشکی توسط تایلر ویلر، MD در 12 مه 2021
آیا دوباره پاهای شما درد می کند؟ آیا نمی‌دانید که آیا یک جاکفشی ساده می‌تواند کمک کند؟ ممکن است. اما بسته به اینکه مشکل چیست، می‌توانید به جای آن به یک “ارتز” نیاز داشته باشید.

درج هایی که می توانید بدون نسخه در فروشگاه ها بخرید می توانند باعث تقویت و پشتیبانی شوند. آنها ممکن است از موادی مانند ژل، پلاستیک یا فوم ساخته شوند. درج ها در کفش شما قرار می گیرند. اما آنها به صورت سفارشی برای پای شما ساخته نشده اند. آنها می توانند قوس یا بالشتک اضافی را روی پاشنه، اطراف انگشتان پا یا کل پای شما ایجاد کنند. درج ها ممکن است کفش های شما را راحت تر کنند، اما برای اصلاح مشکلات پا طراحی نشده اند.
ارتز متفاوت است. آنها دستگاه های پزشکی تجویزی هستند که برای اصلاح مشکلات بیومکانیکی پا مانند مشکلات در نحوه راه رفتن، ایستادن یا دویدن شما در داخل کفش خود می پوشید. آنها همچنین می توانند به درد پا ناشی از شرایط پزشکی مانند دیابت، التهاب کف پا، بورسیت و آرتریت کمک کنند. ارتز حتی ممکن است به شما کمک کند از جراحی برای رفع صافی کف پا اجتناب کنید.

با این حال، ممکن است نیازی به دستگاه های پزشکی نسخه ای نداشته باشید. گاهی اوقات، یک جا کفشی بدون نسخه به خوبی کار می کند. شما باید از یک متخصص پا، یک پزشک متخصص در مراقبت از پا، برای توصیه آنها بپرسید.

آنچه را که متخصص پا شما بررسی خواهد کرد

در طی یک قرار ملاقات، متخصص پا از هر پا تصاویر سه بعدی می گیرد و معاینه کاملی را انجام می دهد. این ممکن است شامل تماشای راه رفتن شما و توجه به نحوه حرکت پاها، مچ پا، پاها و باسن باشد.

اگر به ارتز نیاز دارید، متخصص پا یک قالب دقیق از پای شما می‌سازد. این برای به دست آوردن تناسب مناسب مهم است. پس از آماده شدن قالب، یک متخصص آن را به ارتزهای سفت یا نرم تبدیل می کند.

انواع ارتز

ارتزهای سفت و سخت یا “ارتزهای عملکردی” از موادی مانند پلاستیک یا فیبر کربن ساخته می شوند. آنها برای کفش های پیاده روی یا کفش های مجلسی با پنجه های بسته و پاشنه کم مناسب هستند. این نوع ارتز برای کاهش درد و فشار پا و همچنین درد در پاها، ران ها و کمر طراحی شده است که اگر پای شما آنطور که باید کار نکند ممکن است احساس کنید.

ارتزهای نرم یا “ارتزهای سازگار” از مواد فشرده سازی نرم ساخته می شوند. آنها برای کاهش فشار از روی لکه های ناراحت کننده یا دردناک ناشی از بیماری هایی مانند فاشیای کف پا یا زخم پای دیابتی، بالشتکی ایجاد می کنند. به دلیل حجیم بودن آنها، ممکن است لازم باشد از ارتزهای نرم با کفش های تجویزی استفاده کنید.

همچنین می توانید ارتزهای مخصوصی را که برای تجهیزات ورزشی مانند چکمه های اسکی و اسکیت های یخ طراحی شده است، تهیه کنید.

نحوه پوشیدن اینسرت و ارتز

هم درج های بدون نسخه و هم ارتزهای سفارشی باید متناسب با خطوط کفش شما باشد و احساس راحتی داشته باشید. درج بسته بندی شده ای که پای شما را در فروشگاه می مالد در خانه بهتر نمی شود. ارتزهای تجویزی ساخته شده از قالب های پای شما باید کاملاً مناسب باشند. اگر این کار را نکردند، به متخصص پا اطلاع دهید.

هزینه ارتز بیشتر از اینسرت است. اما هنگامی که ارتز را دریافت می کنید، یک ارزیابی پزشکی از مشکل پای خود، تناسب سفارشی و مواد با کیفیت بالا دریافت می کنید که باید با مراقبت مناسب چندین سال دوام بیاورد. از آنجایی که ارتزها دستگاه های پزشکی تجویزی هستند، شرکت بیمه شما ممکن است به پوشش هزینه کمک کند. طرح خود را بررسی کنید

برای اینکه مطمئن شوید که ارتز شما برای شما خوب عمل می کند، باید یک قرار ملاقات بعدی را با متخصص پا تعیین کنید. امیدواریم متوجه شوید که پاهای شما بهتر شده است. اگر نه، حتماً به متخصص پا اطلاع دهید

آدرس فروشگاه کفش حامی: میدان باهنر، بلوار پاکنژاد، جنب پزشکی جابربن حیان

تلفن: 03537244727 | 09131518129

٠٣٥٣٧٣٣١٨١٨
٠٣٥٣٧٣٣١٩١٩
٠٣٥٣٧٣٣٢١٢١

مشاهده جدیدترین محصولات کفش حامی

اشتراک مطلب

نوشتهٔ پیشین
معرفی فروشگاه کفش طبی در استان یزد
نوشتهٔ بعدی
انواع مختلف درد پا و روش های درمان آن

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست